Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις


And the winner is… our mayor Giorgos Kaminis!

Η Lady του Ελληνικού πενταγράμμου, μίλησε στον Κωστόπουλο και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως έχει πιάσει πρώην σύντροφο της μ' άλλον άντρα πριν το γάμο τους. Δεν μας είπε όμως αν ήταν ο κουμπάρος για να δούμε αν ισχύει το γνωστό «ο κουμπάρος και η κουμπάρα 3 φορές την εβδομάδα» και για το ίδιο φύλο.

Ο Tarantino χαρακτήρισε την ταινία Προμηθέας «χαζομάρα». Και λίγα είπες, αγαπημένε μου σκηνοθέτα. Μια παπάρα ήτανε.

Η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε πως την έχουν κερατώσει και έχει κερατώσει και η ίδια γιατί είναι πολύ ανθρώπινο. Έλα!!! Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Πρώτη φορά θα 'ναι. Αυτές οι δηλώσεις από μόνες τους, πιο ανιαρές δεν θα μπορούσαν να είναι. Και πιο αναμενόμενες. Στην Ελλάδα όπως δεν υπάρχουν προγαμιαίες σχέσεις, έτσι δεν υπάρχει και κέρατο. Όποιος ενστερνιστεί το αντίθετο, να πέσει φωτιά να τον κάψει. Burn  motherfucker, burn!

Ο Μητσοτάκης έσπασε το ισχίο του. Άραγε ισχύει το «ο γέρος πάει ή από πέσιμο ή από χέσιμο»;

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών μας (εκείνος δηλαδή που έβαλε σε τάξη τα οικονομικά της χώρας) κατηγορείται για τέσσερα κακουργήματα. Ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο αλλού. Ξεκινώντας από τον ΓΑΠ, όλοι ένας ένας πρέπει να βρεθούν στον Κορυδαλλό. Αντ’ αυτού βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις, αδιαφορώντας για το πόσο σάπιοι είναι. Το περίεργο είναι πως όλοι αυτοί που κατάκλεψαν, αντί να έχουν φύγει από τη χώρα πριν μαθευτεί το τι έχουν κάνει, έμειναν και τώρα βγαίνουν τ' άπλυτά τους στην φόρα. Είναι δύσκολο πράγμα η μετανάστευση. Πού θα βρεις άλλη χώρα με 9 μήνες καλοκαίρι και με απόλυτη ασυδοσία;

Ο δήμαρχός μας δέχτηκε στο Γκάζι φραστικό προπηλακισμό και είπε πως δεν το δέχεται μπροστά σε μικρά παιδιά. Τα δικά μας τα παιδιά που πάνε στο σχολείο και λιποθυμάνε από την πείνα, δεν βλέπω να σας συγκινούν και ιδιαίτερα δήμαρχε. Ο φραστικός προπηλακισμός σας μάρανε. Άντε βρε γελοίε, να πούμε! Που μπήκε ο καινούριος χρόνος και εσύ έβγαζες λόγο στο ΚΑΙ πέντε! ΗΛΙΘΙΕ!

O Charlie Sheen με το νέο του αμόρε. Και πορνοστάρ και μπίρα και πούρο. Αν ήμουν άντρας, θα ήθελα να είμαι ο Charlie ή ο Sean Penn. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα μεταξύ ποσότητας και ποιότητας. Μόλις αποφάσισα. Μετά  τα 50  θα ήμουν ο Penn.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δήλωσε πως λυπάται για το κατάντημα της τηλεόρασης, κάτι το οποίο είναι αλήθεια. Εδώ και χρόνια όμως. Όταν έπαιζε και ο Λάκης ο γλυκούλης. Δεν κατάντησε ξαφνικά τώρα. Επιλεκτική μνήμη, οι ηθοποιοί. Σαν τα χρυσόψαρα.

Το περιοδικό Soho εγκαινίασε μια στήλη, όπου διάφορες «διάσημες» θα φωτογραφίζονται γυμνές με την μητέρα τους και θα λέγεται «Naked with my mom». Είμαι βεβαία πως η επόμενη οικογένεια θα 'ναι οι Kardashians, από πάππου προς πάππου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου