Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

We love to hate lifestyle - Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις


And the winner is... George Clooney! 

Για μία και μοναδική φορά, η Pamela Anderson φωτογραφίζεται ΚΑΙ με ρούχα. Ναι, είναι πραγματικότητα. Τα sex symbols υπάρχουν και έξω από το ΥouPorn.

Αυτή είναι η γκαρνταρόμπα της Jennifer Lopez, η οποία αναρωτιέται στο Twitter τι θα φορέσει στις Χρυσές Σφαίρες. Η ματαιοδοξία είναι θανάσιμο αμάρτημα; Γιατί δεν θυμάμαι και πολύ καλά.

Μετά το σύνθημα έξω από το κατάστημα του Γαβαλά, μία θα μπορούσε να είναι η αφιέρωση: «Χτύπα κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο». Θάνος Πετρέλης.

Η Πιερίδη κάνει μαθήματα χορού σε στύλο. Όταν τελειώνει η καριέρα στο τραγούδι, πάντα ανοίγεται μια άλλη πόρτα στη νύχτα. Και το ένα φέρνει τ' άλλο, το αστείο γίνεται σοβαρό και μετά, όταν θα σε ρωτάνε «με τι ασχολείσαι», θα απαντάς «η δουλειά δεν είναι ντροπή».

Ο Ryan Gosling δήλωσε το φυσιολογικό. Πως επιδέχεται ρετούς στους κοιλιακούς του στις φωτογραφήσεις. Μετά όμως μου το χάλασε λέγοντας πως δεν του αρέσουν οι ζεν πρεμιέ που ποστάρουν ημίγυμνοι. Και όλα αυτά, έχοντας στο ενεργητικό του ημίγυμνες φωτογραφήσεις που αν τις ενώσεις, φτάνεις μέχρι την Ιρλανδία και επιστρέφεις πίσω.

Άλλοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ένα μεγάλο έρωτα και η Νικολέτα Ράλλη δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα το Star. Δεν απορώ μ' εκείνη που κάνει δηλώσεις. Απορώ μ' εκείνους που την ρωτάνε και την κάνουν να πιστεύει ότι υπάρχει.

Ο γλυκύτατος George Clooney μας πληροφόρησε πως έχει κάνει λίφτινγκ στους όρχεις, το γνωστό «ball ironing», γιατί σιχαίνεται τις ρυτίδες. Πολύ θα 'θελα να μας έδινε και μια φωτό του πριν και του μετά. Αυτό το στερεότυπο του «πριν και του μετά» μόνο για το face lift, απαιτούμε να αρθεί!

Και με αυτή τη φωτογραφία, το Twitter κατέρρευσε. Η Coco Austin είναι άλλη μια κυρία που επιθυμεί να προβάλλει την προσωπικότητα της. Αν μη τι άλλο, δεν πάσχει από ανορεξία. Όποιος ρίξει 20 λεπτά στη σχισμή, αυτομάτως ενεργοποιείται δόνηση.

Η Νίκη Κάρτσωνα δεν έχει κανένα άγχος που μεγαλώνει και θα κάνει, λέει, Botox στα 60 της. Μάλλον ξέχασε πως μπήκε στον κόσμο της πλαστικής από τα 20 της και κάτι, για να φτιάξει τη μύτη της. Μια απλή επεμβασούλα έκανε στο διάφραγμα όπως κάνουμε όλοι εμείς οι καθημερινοί άνθρωποι.

Η Kim Kardashian ντυμένη. Πρωινές ναυτίες θα είχε, φαίνεται…

Η Lady Gaga θέλει να αγοράσει τη Neverland του ειδώλου Michael Jackson. Είναι κολλημένη με τον αποθανόντα και ακολουθεί την πορεία του, τα μπουφάν του, την καριέρα του (ούτε καν!) κ.λπ. Φαντάσου πόσα λεφτά βγάζει. Χωρίς κανένα απολύτως ταλέντο, εκτός του ταλέντου του να είσαι κιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου