Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Motherφάκερς


Από τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα και τις φορολογικές λεηλασίες κατά των Ελλήνων πολιτών, μέχρι τις τυφλές αριστερίστικες και αναρχοαυτόνομες επιθέσεις κατά ανθρώπων και περιουσιών, μία είναι η αλήθεια. Η χώρα αυτή έχει γεμίσει με ημίτρελους και επικίνδυνους ανθρώπους: εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές. 

Και το αποτέλεσμα; Τραγικό για τα εθνικά θέματα της χώρας, ακόμη και για τον ίδιο τον τουρισμό. Σαν μια αόρατη δύναμη, να προσπαθεί να γυρίσει την Ελλάδα προς τα πίσω - πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμη και πολιτιστικά - ενόσω οι υπόλοιπες χώρες της Δύσης, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής σχεδιάζουν τρόπους για να ξεφύγουν από τη λαίλαπα της παγκόσμιας ύφεσης. Μην μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση αν η Ελλάδα θα μοιάζει σε λίγα χρόνια με το Κονγκό ή θα «επιτρέπει» κάθε είδους βία α λα Μεξικάνα. Εδώ που έχουμε φτάσει, τα πάντα είναι πιθανά.

Κι αν κάποιοι πολίτες - ίσως να 'ναι και πολλοί - χαίρονται που ορισμένοι επιτίθενται στους ανθρώπους οι οποίοι μας έφεραν σ' αυτήν την αισχρή κατάντια, ας το σκεφτούν διπλά. Η βία γεννά βία και το μίσος ξερνά μόνο μίσος. Η εκδίκηση δεν είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ούτε είναι γαρνιρισμένο με σφαίρες από Καλάσνικοφ. Η ιδανική εκδίκηση δεν είναι άλλη από τις κάλπες. Εκεί οι πολίτες θα τιμωρήσουν τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τις απάνθρωπες πολιτικές τους. Όλα τα υπόλοιπα είναι ύποπτα και υποκινούμενα. Η βία δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου