Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

We love to hate lifestyle

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις από το παράλληλο σύμπαν του lifestyle.










Mrs. Carter show. Έτσι ανακοίνωσε η Beyonce το πρόγραμμα της περιοδείας της. Τον έχουμε ψιλοπάρει λίγο, μου φαίνεται.


Ο Γιώργος Μαζωνάκης, καλεσμένος στο πρωινάδικο του Μέγκα, δήλωσε πως η επόμενη συνεργασία του θα ήθελε να είναι με την Χαρούλα Αλεξίου, μια και έχει μια ταύτιση σε πολλά επίπεδα μαζί της γενικά και πολύ την θαυμάζει. Θα γεμίσει η πίστα από φώσφορο, σίγουρα.

Και με τον υιό του Piqué να κοιμάται στα χέρια του, νομίζω πως θα ξεχάσω κάθε δυσάρεστο γεγονός στη χώρα μου για 5 ολόκληρα λεπτά. 

Η Νάντια Μπουλέ φωτογραφήθηκε και μας ανέδειξε τη σέξι πλευρά της. Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από μια γυναίκα που είχε σχέση με τον Αρναούτογλου. Και αφού το κάνεις που το κάνεις, κάν' το σωστά και όχι για να βγάλεις την υποχρέωση. 

Η έλλειψη καλαισθησίας της Kim Kardashian συνεχίζεται και στην εγκυμοσύνη. Βρε κορίτσι μου, ήρθε η ώρα να φορέσεις και κάτι πιο φαρδύ. Δεν είναι πάντα τα στενά, σέξι. Και δεν πάνε σε όλους.

Αιθαλομίχλη, τζάκια, σκόνη από τη Σαχάρα, ζέστη, υγρασία. Συν η κακή ψυχολογία, συν το no money, συν τα χρέη, συν το άγχος, συν η ομολογία του ΔΝΤ για το λάθος που έκαναν με την Ελλάδα, συν η κοινωνική μοναξιά… είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! 

Και λίγη μυζήθρα Justin Bieber στο 4! (Αφού τα πέταξε που τα πέταξε τα μακαρόνια πάνω στους fanatics…)

Charlize Theron, είσαι όλα τα λεφτά. Τέλος!

Marc Jacobs. Γιατί έτσι πίνουμε όλοι Coca Cola μετά την πίτσα.

Η είδηση δεν είναι ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου μας βρίζει, αλλά το ότι το «Τζούλια» έγινε «Ιουλία». Μπορεί να απαρνήθηκε τη χώρα μας, αλλά όχι και τ' όνομά της που μόλις άλλαξε χώρα, άλλαξε και αυτό. Α! Και τα αρχίδια της που μας «γράφει» που είναι και αυτά καθεαυτά ελληνικά. 

Για όσους δεν κατάλαβαν, αυτή είναι η Πάολα, κάποτε. Μάλιστα. Τον ίδιο φωτοσοπά με την αστυνομία είχε το περιοδικό, φαίνεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου