Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Κάτι ψήνεται! - Η Fox International Channels αυξάνει τις επενδύσεις της στην Ελλάδα


Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η Fox International Channels ετοιμάζει τη δημιουργία ενός καναλιού σχετικά με την ελληνική κουζίνα και τη διατροφή αλλά και παραγωγή ντοκιμαντέρ ση χώρα μας. Φαίνεται, λοιπόν, ότι δεν είναι τα πάντα δυσοίωνα.

Ο Senior Vice President της FOX International Channels Southeast Europe, Adam Theiler, γράφει η «Καθημερινή», απευθύνοντας χαιρετισμό σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση του προγράμματος για το 2013, ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι επενδύσεις στην Ελλάδα, αφού η πορεία των καναλιών της FOX έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα σε θέματα περιεχομένου, τεχνολογιών, HD μετάδοσης και μελλοντικά σε τοπικές παραγωγές. Όπως παραγωγή ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα, δημιουργία καναλιού για την ελληνική κουζίνα… θα προσλάβουμε προσωπικό. Πιστεύουμε σ' αυτήν τη χώρα», ανέφερε σχετικά.

Η ενημέρωση των προσκεκλημένων για την παρουσίαση του προγράμματος για το 2013 περιελάμβανε την προβολή video του ομίλου, καθώς και video με τις καλύτερες σειρές των καναλιών FOX, FOXlife και National Geographic.

Το πρόγραμμα του 2013 συνθέτουν μεγάλες αποκλειστικότητες, παγκόσμιες πρεμιέρες, νέοι κύκλοι αγαπημένων σειρών, βραβευμένα αφιερώματα και ειδικές εκπομπές.

Συμπέρασμα; Κάτι καλό (και τηλεοπτικά) γευστικό, «ψήνεται» σε αυτό το θολό τοπίο της ελληνικής πραγματικότητας. Και όποιος δεν ακολουθήσει αυτή την αλλαγή, θα μείνει πίσω όσο δεν φαντάζεται. Τα παραδοσιακά εγχώρια και διαπλεκόμενα media πέθαναν, ενώ κάποια άλλα θα γεννηθούν, ελπίζουμε σε στέρεες και υγιείς βάσεις.

Πηγή είδησης: «Η Καθημερινή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου