Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

We love to hate lifestyle

Βαρετές και αδιάφορες ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής και του lifestyle.

Ο Πάγκαλος είναι μια κινητή πρόκληση. Ακόμη και όταν λιώσουν οι πάγοι στην Ανταρκτική θα επιβιώσει.

Η Εβελίνα Παπούλια εθεάθη με τον σύντροφό της στα μπουζούκια. Ζωντανή απόδειξη πως ο έρωτας είναι τυφλός.

«Σταυρώστε με. Έτσι νιώθω». Μ' αυτήν τη φράση ανάρτησε και μια φωτογραφία ο Chris Brown στο Twitter. Και μετά χλευάζαμε την αγαπημένη Σαρρή. Στην Ελλάδα όποιος είναι πρωτοπόρος, το πληρώνει ακριβά.

Ευχαριστούμε ολόψυχα το νέο διαφημιστικό σποτ της Lay’s με τον Σάκη Ρουβά, γιατί μας θύμισε πως υπάρχουν σειρές με σενάριο, που μας δίνουν «τροφή» τις μοναχικές νύχτες.

Συνεχίζονται οι εξομολογήσεις του Χρανιώτη. Μετά την παρτούζα που είχε κάνει κάποτε, μας πληροφόρησε πως πάσχει από ψωρίαση και πως χρόνια ντρεπόταν για αυτό. Ο δρόμος της αυτογνωσίας είναι στρωμένος με αγκάθια και γελοιοποίηση.

Στα πλαίσια των εξομολογήσεων, ο Παπακαλιάτης έστειλε την είδηση στο protagon.gr ότι χώρισε, πως έχει κλείσει τα 38 και ότι δεν ξέρει πού βαδίζει και είναι βράδυ και πάλι μόνος κ.λπ. κ.λπ. Η πληροφορία όμως που μας συντάραξε ήταν εκείνη της επόμενής του ταινίας. Ω, ναι! Ετοιμάζει κι άλλη! Τα μαρτύρια του Ταντάλου, ζούμε. Τα οποία, σημειωτέον, κράτησαν αιώνια.

Ο Ricky Martin το πήρε τελικά το παλικάρι. Όποιος είναι ερωτευμένος εκεί έξω και είναι σίγουρος γι' αυτό, ας διαδώσει τη συνταγή επιτυχίας για τους υπόλοιπους. Μην είναι μονοφαγάς.

«Αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου (ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.) νιώθει ότι απειλείται, εγώ προσωπικά δεσμεύομαι πως θα την προστατέψω με το ίδιο μου το κορμί» είπε και ελάλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μπουμπούκο μην ξανοίγεσαι, διότι τώρα απειλείται πραγματικά η ζωή της κας. Κωνσταντοπούλου, για να κάνουν χαβαλέ εις βάρος σου.

Ο Βασίλης Καπερνάρος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) στην Προανακριτική Επιτροπή, χτύπησε τόσο δυνατά το χέρι του στο τραπέζι διαμαρτυρόμενος, σε σημείο να σπάσει το δάχτυλό του. Για φαντάσου να 'ναι αυτός που θέλει να χτυπήσει την κα. Κωνσταντοπούλου, Άδωνι...

Η Nicole Kidman αποφάσισε να κόψει τα Botox μιας και την κατέστρεψαν, όπως λέει. Και εγώ αν ήμουν παντρεμένη με τον Tom Cruise τόσα χρόνια, θα είχα επιλέξει να μην έχω καμιά έκφραση στο πρόσωπο. Ούτε καν αηδίας.

Θα ήθελα να κάνω έκκληση στην κα. Έφη Σαρρή να με προσλάβει να τραβάω εγώ αυτές τις φωτογραφίες εντός κι εκτός οικίας. Η εχεμύθεια είναι δεδομένη. Υπόσχομαι να ανακηρυχθώ ως ο «υπάλληλος της χρονιάς».










Nota bene: Τα ενυπόγραφα άρθρα δεν εκφράζουν απαραιτήτως τις απόψεις του Snobbers. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου