Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο J.J. Abrams θα σκηνοθετήσει το Star Wars VII


Ο άνθρωπος που δημιούργησε την επιτυχημένη σειρά μυστηρίου Lost και επανέφερε το ενδιαφέρον του κοινού για το Star Trek, J.J. Abrams, θα είναι ο νέος παραγωγός και σκηνοθέτης του Star Wars VII.

Οι εταιρείες παραγωγής Disney και Lucasfilm επιβεβαίωσαν τη φήμη, σύμφωνα με την οποία ο Abrams θα βρίσκεται στο «τιμόνι» του Star Wars Episode VII, της πιο επιτυχημένης και αγαπημένης ιστορίας επιστημονικής φαντασίας.

Ο George Lucas δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, καθώς γνωρίζει ότι τόσο ο Abrams όσο και η εταιρεία παραγωγής του (Bad Robot), γνωρίζουν καλά τη χολιγουντιανή συνταγή επιτυχίας μιας κινηματογραφικής ή τηλεοπτικής παραγωγής.

Δήλωσε, μάλιστα, ότι «διαρκώς εντυπωσιάζομαι από τις σκηνοθετικές και σεναριακές ικανότητες του J.J., ο οποίος αποτελεί την ιδανική επιλογή για να σκηνοθετήσει το καινούργιο Star Wars. Η "κληρονομιά" δεν θα μπορούσε να δοθεί σε καλύτερα χέρια».

Στο project θα συμμετάσχουν και οι σεναριογράφοι Lawrence Kasdan (Empire Strikes Back) και Simon Kinberg (Sherlock Holmes).

Για την ώρα, δείτε το trailer της επικείμενης ταινίας Star Trek Into Darkness σε σκηνοθεσία J.J. Abrams, που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου